Наша школа је добила позив за учествовање у хуманитарној акцији Техничке школе "Змај". Позивамо наше ученике да се одазову на конкурс Техничке школе "Змај" која је истовремено и хуманитарна акција за скупљање помоћи Сари Прљинчевић помоћу фондације Буди хуман.

Више о конкурсу можете да сазнате из текста датог испод,  или на следећем линку ка страници школе:

КОНКУРС! ЗМАЈЕВИ ЗА САРИН ЖИВОТ! БУДИ ЗМАЈ!!! – www.skolazmaj.edu.rs.

ПОБЕДНИКЕ конкурса очекују награде.

БУДИ ЗМАЈ!!!

Умеш да смишљаш слогане, да снимиш добру фотку, умеш лепо да црташ, ово је конкурс за тебе!!!

Техничка школа „Змај“ расписује конкурс „Буди Змај“!

Ако су речи твоје оружје, напиши слоган који ће завршавати речима БУДИ ЗМАЈ и описивати нашу идеју да свако од нас у животу треба да буде змај, да буде снажан и јак у сваком смислу, да штити слабе, помаже немоћнима, буде хуман, буде... ЗМАЈ.

Ако волиш фотографије, треба да снимиш добру фотку која ће бити права илустрација нашег слогана БУДИ ЗМАЈ. Да препознаш у свету који те окружује све оне ситуације уз које савршено стоји наша паролa.

Ако си вешт цртач, можеш нацртати слику, или монтирати свој дигитални колаж, уз које ће наше БУДИ ЗМАЈ савршено да одговара.

За учешће у конкурсу потребне су три ствари: добра воља и жеља да победиш и постанеш један од наших правих Змајевих амбасадора, као и да пошаљеш једну поруку за Сару Прљинчевић – да укуцаш број 1383 на број 3030 Фондације Буди хуман. Сари смо сад најпотребнији сви ми змајевци да победи опаку болест. Слику поруке / доказ да си уплатио пошаљеш заједно са својим радом текстом/фотографијом/цртежом, и личним подацима (именом и презименом, називом школе и одељењем које похађаш), на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

или на адресу школе:

Техничка школа „Змај“, Омладинских бригада 25, 11070 Нови Београд.

КОНКУРС ЈЕ ОТВОРЕН до 14. 1. 2023.

Победнике чекају награде – мајица са одштампаним слоганом/фотографијом/цртежом. Десет најбоље пласираних добијају дигиталне захвалнице и место на виртуелној изложби најбољих радова на веб-страницама наше школе.

Свечано проглашење биће за Св. Саву, 27. јануара.

Школа задржава право коришћења материјала за презентовање и даљу обраду на својим веб-платформама и профилима (школски сајт, инстаграм итд.).

Подразумева се да слогани и фотографије вулгарног или на било који начин непримереног садржаја неће бити разматрани.

 

ПРИКЉУЧИ СЕ,

БУДИ ЗМАЈ!!!