На основу члана 7. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом и давања у закуп ствари у јавној својини, односно прибављања и уступања искоришћавања других имовинских права, као и поступцима јавног надметања и прикупљања писмених понуда(„Сл. гласник РС“ бр. 16/2018), одлуке Школског одбора Техничке школе Ваљево дел. број 01- 2043 од 27.11.2018.године и Решења Републичке дирекције за имовину Републике Србије 04 број 361-402/2018 од 25.03.2019.године, Школски одбор Техничке школе Ваљево, расписује

 

ОГЛАС

за издавање у закуп фискултурне сале школе путем прикупљања писмених понуда

 

I Предмет давања у закуп: простор фискултурне сале површине 272 м2, на кат. парцели 6102 КО у Техничкој школи Ваљево у Ваљеву, Ул. Косте Абрашевића 2.

II Намена школског простора који се даје на коришћење у закуп: одбојкашким клубовима, кошаркашким клубовима, атлетским клубовима, клубовима за кондициони рад са децом.

III Период давања на коришћење –три године од дана закључења уговора, осим у периодима када школа не ради, у вечерњим сатима.

IV Почетна висина закупнине износи 900,00 динара по једном сату коришћења (60 минута). На цену коришћења простора ПДВ плаћа корисник. У цену су урачунати трошкови струје, воде, грејања, одржавања хигијене, набавке реквизита и опреме за фискултурну салу. Понуда обавезно садржи: доказ о уплати депозита, износ закупнине која се нуди, намену коришћења простора, време коришћења, број термина, односно сати недељно, за физичка лица: име и презиме, адресу, број личне карте, ЈМБГ, за правна лица: назив и седиште, копију решења о упису правног лица у регистар код надлежног органа, као и пуномоћје за лице које заступа подносиоца пријаве.

Понуђачи који подносе пријаве су дужни да уплате депозит у висини од 1.000,00 динара на рачун који се води код Управе за трезор: 840-348666-81. У случају незакључења уговора, депозит се враћа у року од 7 дана од дана спроведеног поступка на рачун понуђача ( број рачуна за повраћај мора бити наведен у понуди).

Понуде се достављају у року од 8 (осам) дана од дана објављивања огласа, препоручено поштом или непосредно на адресу: Техничка школа Ваљево, ул. Косте Абрашевића 2, 14000 Ваљево. На затвореној понуди понуђач мора да стави напомену Понуда за закуп - са назнаком за фискултурну салу. Пријаве ће разматрати комисија 27.10.2020. године у 10:00 часова у Техничкој школи Ваљево. Ближе информације у вези издавања као и разгледање простора може се обавити у периоду од 11 до 12 часова сваког радног дана код секретара школе. Неблаговремене и непотпуне понуде неће се разматрати.

Поступак издавања у закуп путем писмених понуда сматра се успелим уколико је приспела најмање једна благовремена и уредна понуда.

Приоритет за добијање простора у закуп, имаће онај понуђач из истоврсног спортског клуба који понуди већу цену закупнине по једном термину у односу на почетну цену из огласа.

Уколико се на оглас пријаве два или више учесника из истоврсних спортских клубова и понуде исти износ, приоритет ће имати учесник чија је понуда раније поднета.

Комисија ће доставити свим понуђачима писмено обавештење о резултатима огласа.

Право учешћa имају сва домаћа правна и физичка лица.